Försommar!


Sommaren närmar sig och det blir varmare för varje dag! Härligt! Är det något som jag älskar så är det värme :)
Hade dock önskat att jag hade en annan lägenhet med en bättre balkong/uteplats som jag kunde suttit på och göttat mig i solen! Men det kanske kommer, i framtiden. Om 300 år kanske :P

Men med solen kommer insekter och flygfän. På ridturerna får man ibland blunda och hålla andan när man kommer fram till ett moln av flygfän :)
Lillmissen Sinus uppskattar dock insekter av alla dess slag. Hon fångar dem på balkongen, slår ner dem och tar dem till köket i munnen där hon leker med dem tills de dör/smiter. Getingar, flugor humlor. Allt som man kan tänka sig leka med!
För tillfället har hon en humla som jag tror att hon blev bränd av, men det verkar inte så noga med det. Noah har fått ett antal getingstick genom sin livstid han. Kan katter inte vara allergiska eller har jag bara haft tur som har katter som inte är allergiska?

Snart ska jag iväg till stllet, för vad som kanske blir sista ridturen på Rosa. Potentiella köpare har varit och ridit henne 2 gånger nu och är fast beslutna om att köpa henne. Priset är satt i sten och det enda det hänger på nu är om hon går igenom besiktningen på torsdag. Elak som jag är så hoppas jag någonstans att hon inte gör det..
Johanna söker visserligen stor häst att köpa. Men det kan ta lång tid innan en sådan finnes. Och om hon hittar en så är det inte säkert att jag och hästen går ihop (visserligen har jag alltid varit väldigt flexibel, men man vet inte. Det kan vara en Nisse-häst och.. uuuhh!).
Ridningen får helt enkelt ligga på is ett tag.. :/
Vad ska jag då roa mig med om dagarna? Jag borde kanske börja träna något.. eller?


Jahapp.. där käkade Noah upp humlan. Knastrar härligt när han tuggar på den! Uggh! Nästan som om jag som är väldigt okänsligt för sånt får rysningar.


Tack och hej!
Nu måste jag titta Sinus mun så hon inte svullnar upp och slutar att andas.

RSS 2.0