Färdig med studierna!!! :D

Tjooh!
C-uppsatsen är klar! Inlämnad, godkänd, publicerad och godkänd även där! Yeah! Poängen är inne. Saknar nu bara 1½ för opponentskapet jag hade i onsdags. Men jag är klar klar klar! Det känns sjukt och jag är glad! :)

Är för tillfället i Malmö där det ska vi 30 års kalajs imorgon. Jag ska inviga min fina klänning och jag ska nog minsann fira är jag är färdig sjuksköterska när jag ändå håller på! :)

På måndag bär det hemåt Tidaholm och det känns galet kul! Torsdag åker jag tillbaka till Växjö har avslutningsfest och på fredag blir det avslutning i kyrkan och så. Sedan bär det av till Malmö och de 8e börjar jag jobba. Nice!

Så nu är allt kalas och jag är glad :)

Snart är det nog! :)



Yeah yeah yeah.
Packar för fullt. I köksskåpen står alldeles strax bara sånt som ska slängas. Hur lyxigt är det inte att äta och sedan inte behöva diska? Bara slänga tallriken! Nice!
Var nere och hämtade fler kartonger idag, en enda kvar i förrådet sen. Får se om det hela går ihop sig :)


Opponentskap imorgon vilket innebär den sista skoldagen för mig!! Sedan återstår visserligen minst en dags filande på uppsatsen innan den åker iväg och dokumenteras. Men en skoldag! Plus festen och avslutningen. Sen är det tack och hej Växjö!

Jag börjar dock få lite panik över att lämna Boppen. Vill ta med honom :( Och ett bra tag har jag funderat på något att ge ägarna som tack för att jag har fått rida honom i 2½ år. Han har lyft upp mig när allt har varit väldigt jobbigt i skolan. Så glad att jag har haft honom. Skingra allt och alla tankar med en galopprunda är det bästa! Häromdagen kom jag på det ultimata. Och nu är det snart i hamn, lite filande så blir jag nog nöjd. Är inte helt hundra på att Hanna inte läser min blogg så jag riskerar inget genom att skriva något än. Men jag skulle uppskatta det iaf.

I nedpackningen av köket saknade jag musik och eftersom jag har tröttnat på all musik så slängdes hela min samling (nästan iaf) in i spelaren. Helt sonika kom Bright Eyes upp och jag förlorade mig snabbt i en värld för många år sedan. På den tiden när jag var totalt förälskad i röster och dialekter. Och jag tror att Elin fortfarande hatar "First day of my life". :)


Så ja!
Nu mera packande och Bright Eyes-lyssnande :)

Lägenhetskontrakt

Jag vet inte, men det här med C-uppsats tar för lite fysisk energi av mig. Jag är inte direkt trött i kroppen utan bara i huvudet av allt pillande och ordnande. Jag borde verkligen börja träna eller något. Jag har legat på latsidan det sista. Särskilt sedan jag började med C-uppsatsen och att jag dessutom bara rider 1 gång/vecka nu mera gör ju verkligen inget bättre!
Jag kan knappt sova själv för jag är inte trött, men jag är för rastlös för att vara uppe och göra något. Jag får huvudvärk för att jag sover för mycket men ändå vaknar jag runt 7 på mornarna. Gah!
I helgen som spenderades i Malmö var det mycket bättre, då sover jag lagom, dessutom somnar jag lätt och somnar om om jag vaknar för tidigt.

Men nu ska jag snart till min kära C-uppsats igen. Skriva om validitet och face validy. Yeah! Det är vad mina våta drömmar handlar om. Verkligen. Ehm.
Imorgon ska det lämnas in och då ska vi läsa in oss på någon annans arbete och kunna vårt så bra så vi kan försvara varför vi gjorde eller skrev si eller så. Suck!
Om två veckor är detta över, verkligen över och det ska bli så skönt!!!

För övrigt skrevs kontraktet till lägenheten på igår och det kändes bra. Sen återstår det "bara" att flytta alla saker. Och sedan att få det bra. Jag vill ha det fint och bra (det vill väl alla?) men jag vet  inte om det kommer bli som jag vill.. Det blir det aldrig :)

För övrigt blev jag så sugen på HiC så det är vad som har lyssnats på denna morgon. Jag tycker minsann om Karin Dreijers röst.


Men ja, kanske ska engagera mig och ta mig till biblan?


:)

Det är fortfarande helg och jag uppdaterar igen! Galet! :) Jag är i Malmö, min pojkvän är på jobbet. Jag kan inte sova vidare så jag har varit vaken i en timme. Segt? Oh ja. Kommer vara en evighet tills han kommer hem igen..

Planen idag är att glida in på HM för att köpa en tubtop som jag kan ha under den klänningen som jag ev ska ha på avslutningen. Och om jag inte har den klänningen då så ska jag ju ha den någon annan gång, så linnet behövs. Men på blogg.se förstasida står det att han den där William(?) släpper andra delen av kollektionen idag, kanske alltså är en dum dag att gå dit? Fast det återstår ju att se.

Wiiet packades upp här igår och startades och spelades. Tillsammans med balans brädan. Dålig kondis har jag minsann! :) Samt aningen kass balans på ett ben :) Springandet på stället var dumt då jag fick ont i foten, som jag inte haft på länge.. Kanske ska förbi apoteket och köpa Iprengel, det brukar hjälpa riktigt bra.

Gäsp.

Helg mm

Åh! De sista veckorna har jag suttit och dreglat över en digital systemkamera. Jag vill vill vill!
Jag har dock varit så osäker på märke och modell. Men jag har konstaterat jag att jag är kär i canon och vill fortsätta vara en canonanvändare. Detta gjorde allt så mycket lättre. Sedan hittade jag Canon EOS 350D. Och jag tror nog minsann att en sådan vill bo hos mig. Snart. Recensionerna verkar mycket bra. Kostar dock 6 000-8 000 ny med objektiv och sånt, 3000 begagnad. Och modellen är några år gammal. Så det finns mest bara begagnade. Men efter att ha glidit runt på sidor och insett att folk fortfarande är nöjda så känns det bra. Insåg även att en kär vän har just en sån. Så jag rinde upp henne och diskuterade. Hon var nöjd. Och hon tar bra kort, så om hon är nöjd så borde jag bli det :)
Så ja. I examenspresent blir det en kamera! :) Nice!

Idag ska vi slutspurta på c-uppsatsen. Kolla vad vi har hittat när vi har läst igenom och så, ändra författargrejs och bla bla bla. Sen rida, en av de sista gångerna :( Blä! Missar födelsedagsfest för 2 i klassen i helgen med. Hade verkligen varit roligt att träffa alla, känns som det var en evighet sen. Men men, vi har ju de två sista dagarna kvar :) För jag ska till Malmö i helgen och på måndag ska vi skriva kontrakt på lägenheten. Så det känns som jag hellre får en lägenhet än att festa :)
Ihh! Det känns så bra. Vi ska bo ihop :)
Nu idag ska jag ta med en tredjedel av garderoben. Hehe. Plus Wiiet så vi kan leka med Wii fit  i helgen :) Jag kommer alltså vara ganska överpackad känns det som :)
Sen hem på måndag med en tom väska :P

Åh! Kan inte klockan gå lite fortare? Jag vaknade alldeles för tidigt och har för mycket tid över. Därav ett inlägg här :)

Flytt, ljudböcker och skor


Jag kanske inte ska säga för mycket, men det är ju så gott som klart. Om vi nu bara går igenom kontokontrollen, vilket inte brode vara några problem. Vi har alltså fått en lägenhet på 61 kvm i Malmö. En ny fräsch lägenhet (huset är byggt 2006) med mycket bra läge och endast 500 meter till jobbet. Så det blir inte direkt mycket motion av att ta sig till och från jobbet :) Men det kommer gå fort! Cykla hemifrån 10 min innan eller så. Extra tid att sova, alldeles bredvid min blivande sambo. Vad vuxet det låter :)

Flytten till Malmö sker första helgen i juni och flytten till lägenheten sker första helgen i juli. Nice nice! Men jag vill att det ska vara nu! Jag vill bo där nu! Jag vill planera saker att köpa. Jag vill ha ett fullt kylskåp med Thomas och jag vill ha tillbaka min Noah. Jag pratade med mamma idag och fick ett slag i magen när jag själv frågade hur det var med min lilla kisse. Pang! Så kände jag helt plötsligt hur otroligt mycket jag saknar honom.. Men han har det bra. Lek/bråkar med Misty och går in och ut hela dagarna. Och äter dubbelt så mycket som mammas tjockiskatt. Min finaste ägodel. Som är min och bara min.

Vår c-uppsats går framåt. Ska vara lediga imorgon, satt en stund idag. Första helgdagen vi har suttit. Och vi kommer bli klara till första inlämningen. Det måste vi bli! Fick schemat för sommaren igår med. Ingen tredagarsledighet. Bara lördag och söndag. Vilket innebär att det blir ganska hopplöst för mig att ta mig någonstans i sommar.

Jag gick in här för att skriva något särskilt. Men jag vet inte vad det var. Min huvudvärk börjar släppa, men jag kan ändå inte tänka..

Ikväll blir det att kura ner mig i soffan och titta på Låt den rätte komma in. Jag har nämligen gått på högvarv med ljudböcker sedan i påskas. Avverkat 7-8 st skulle jag tro. Just för tillfället är ljudböcker den bästa uppfinningen ever. Men snart kommer det en ny som är bättre.

För övrigt inhandlades det ett par röda converseskor idag. Kärlek! Jag har velat ha länge, nu äntligen är jag ägare till ett par! :)

(Ska försöka mig på att lägga in en bild på planlösningen med..)

Fortsättning följer..



C-uppsats hela tiden och överallt. Tåget försenat (SJ upphör aldrig att förvånas), VC chefen sjukskriven, nästa VC lämnar 3 av 9 pga missförstånd. Bajs bajs bajs. Arbetet försenas mer och mer hela tiden känns det som. Vi har iaf kommit en liten bit längre trots att det är mer eller mindre otroligt att det faktiskt går just nu.

Imorgon är det handledning och delvis halshuggning känns det som.. Vi får se vad Eva säger.. 
15 dagar kvar till inlämning. 22 dagar kvar till opponentskap. 31 dagar kvar till flytt. 33 dagar kvar till jobb.









De som tror att de inte har tid med fysisk aktivitet
måste förr eller senare avsätta tid för sjukdom

- Edvard Stanley

RSS 2.0