Yeah!



Tiden går framåt, nu är det 2011. Galet! Jag jobbade nyårsdagen, behöver jag säga hur många gånger jag skrev -10 istället för -11? :)

Jag har sedan ett par dagar tillbaka varit sjuk.. Var i stallet och kände mig ovanligt matt, insåg att jag inte orkade göra vad jag normalt inte har några problem med. Kom hem, åt. Och pang bom! En dunderförkylning slog till. På en sekund (möjligtvis 30, men jävligt fort gick det)
Så här sitter jag med snörvlande näsa och tungt huvud.
Idag var första lediga dagen sedan 28e och det var skönt vill jag lova! Vi städade igår inför att folk skulle titta på lägenheten, så idag har jag mest bara myst med katterna och tittat på how i met your mother.
Och gjort saker som att ringa jorden runt. Eller ja, jag har ringt hyresvärden om duschen (gjorde en felanmälan för ett tag sedan men den verkar ha kommit bort bland alla de röda dagarna) så imorgon kan vi duscha som vanligt igen! Ringt blodcentralen och skjutit fram min blodlämnartid någon vecka så jag hinner bli frisk (måste kolla mitt hb på jobbet imorgon) och ringt frisören, så på onsdag ska jag dit och konsultera!


För tillfället fortsätter jag att njuta av serier på tv (laddade det där nya, ovanlig familjgrejset och kollar på nu) och till det blir det kaffe, lussekatt och Johannas otroliga kladdkakemuffins!


RSS 2.0