Winnerbäck!



Och oh!
Precis hemkommen från Winnerbäck.
Det var helt fantastiskt! Jag var inte alls pepp, skulle dit själv och så. Men när jag väl stod där så spelade det ingen roll alls, det var jag och alla andra fans. Och vi sjöng ikapp! Vi log och vi klappade i händerna.
Vi var alldeles kära allesammans!

Jag är kär.


Tiden går så fort!



Idag är det onsdag, flytten bär av om 1,5 vecka. Galet! Sjukt galet faktiskt.
När jag funderade på det hela sådär ordentligt sist så var det nästan 2 månader tills flytten skulle gå av stapeln. men nu, pang boom!

Jag har inte fått någon schema än heller. Borde kanske maila min nya chef. Eller hur länge hade hon semester? Aha, efter lite forskande i min mail så har hon semester till den 20e augusti. då kommer väl säkert schemat nästa vecka.
Nu börjar jag faktiskt bli lite nervös inför det nya jobbet, hittills har jag mest varit nervös inför flytten. Men nu ska jag börja nya jobbet om knappt 3 veckor. Vilket kommer gå tokfort! Och det är så mycket där som jag inte kan. När jag insåg att jag ville ha det jobbet började jag söka info på nätet och sparade i en mapp. Men sen insåg jag att det var sjukt mycket info och jag blev bara snurrig. Men nu känner jag att jag borde kunna något när jag kommer dit. Samtidigt som alla säger att jag kommer lära mig med tiden. Och det kommer jag säkert med, men grunderna liksom?!

Jaja, man ska inte oroa sig för mycket. Dör jag imorgon så är det helt onödigt att ägna sista dagen till att oroa sig!


Däremot stillade jag min oro någon nu i veckan genom att kolla upp hur saker och ting fungerar med mammografi. Och man kunde komma  på kontroller tidigare, mest bara att snacka med en läkare eller någon på gyn. Det känns bra. Om dryga 5 år ska jag nog börja gå och trycka ihop mina bröst. Bara för det så kommer jag säkert få cancern i pancreas. Tough luck säger jag då! Men då har jag iaf gjort vad jag kunnat. Jag tycker synd om min sambo som kommer få leva sina sista år själv. Men han är helt insatt i situationen så han har gjort ett val.


Nu måste jag nog göra ett val, i att äta, duscha och fixa mig innan jobb.
Har jag sådan tur som schemat igår påstod så är jag extra idag, utan en egen grupp. Det vill jag, det är skönt.



..


Fan!

Så det får bli på haket istället.



Ännu ett problem att lägga bakom sig



Igår ringde jag Poseidon (nya bostadsgrejset) och de delade ut nycklar till bommen fram till 12:30 på fredagar och var lediga över helger (varför jobbar inte jag där?!). Jag skulle kolla upp om vi kunde åka på fredagen istället för lördagen. Och med våra beräkningar så är vi inte i Gbg förän runt 14 ändå.. Så det sket sig. Så jag ringde idag igen, och han kunde fixa med att lägga nyckeln i vår postbox. Tur att det finns snälla människor! Annars skullr vi behöva bära lååångt!!
Nu hoppas jag bara att han minns att det var sista helgen i månaden så han inte går och petar i nyckeln nu på fredag. Men skönt att det har löst sig iaf. En sak efter en annan löser sig, det är skönt det.
Ska ringa och boka besiktningstid för denna lägenheten med. Jag är inte alls sugen på att flyttstäda.. Uh.
Däremot är jag sugen på att permanenta håret igen, men denna gång hos frisör. Eller ja, på det stället jag klipper mig, en frisörskola. Det blir typ kanske halva priset. Och hittills jag har jag varit nöjd med klippningen där. Om jag inte minns fel så öppnar de igen den 23 efter sommalovet. Så en tid i den veckan hade varit perfa. Så får jag mig klippt och så med. Slipper leta nytt ställe i Gbg direkt när jag flyttar.'




Så här lyckliga blev jag och min lillebror när vi insåg att de förra hyresgästerna hade lämnat en diskmaskin åt oss!
Vi har även en varmluftsugn (tror jag), någon som vet vad det är för skillnad?



Stoooor kyl och frys! Me like. Här ska det bakas! :)


slit och släng




Min mor sa någon gång när jag var hemma att:
- jaha, då blir det ingen Winnerbäck i sommar då?
- njäe, det verkar inte så..

Jag har liksom inte hunnit ta tag i det alls.. :/
Men poff så har han kännt min besvikelse och ställer upp på Malmöfestivalen. jag ska jobba dag och kommer kunna befinna mig på hans spelning hela tiden! Lycka! :)


Idag har jag varit sjukt duktig och röjt i garderoben. Och bland sängkläder. Så, ca 5 påsar ska iväg! Skönt det! Mindre att bära! Har kvar 3-4 vanliga påslakan och så, till övernattande gäster. Jag har ju lite svårt att slänga sängkläder och så.. hehe. Men många har åkt i soporna nu!

Jag vill inte flyttstäda, usch och fy.Troligen blir detta att göra den 31e augusti. Spännande värre! Jag funderar på om det är nåt man kan göra redan nu, men det känns som ogjort arbete i så fall, för man måste nog ändå göra om det. Fast det är ju inte lika skitigt då kanske. Typ bakom spisen och under kylskåpet exempelvis. Fast de som flyttade härifrån innan oss kan aldrig ha tagit under kylskåpet! Det är ett tjock lager med damm där. Uh.



Hepp! Nu ska jag engagera mig i nyckelfrågor.


RSS 2.0