En liten uppdat.

Vaknar före klockan, som vanligt. Det är soligt så det är trevligt att vakna då :) Det ska bli ca 24 grader idag, och jag har bara plugg till 13, nice! Ligga i solen och njuta på em. Yes. Och lyssna på bok. Inne på 3e av milleniumböckerna nu. Mycket trevligt. Tycker om rösten med :)

Lägenhetsletandet går framåt, efter att ha stått och trampat i målfållan och aldrig kommit riktigt i mål (utom till den lägenheten vi inte ville ha då). Nu har vi två lägenheter på g, två bra. Den ena kommer vi få, dock inflytt 1 juli. Den andra är vi 2a, kanske att vi kan få den. Vi får se. Känns bra att veta att vi kan få den som är inflytt 1 juli dock. Fräsch och fin.
Jag ska bo med min älskling (i egen lägenhet eller i hans nuvarande) om 37-38 dagar! :D (K) (L) Att jag då ska vara färdig sköterska och alltså stå på egna ben känns visserligen lite skrämmande, men skönt att slippa skolan. Samtidigt som jag kommer sakna klasskompisarna..

Vår c-uppsats går framåt. Vi åker fram och tillbaka i Växjö kommun och lämnar och hämtar in enkäter och hoppas hela tiden på att få så många som möjligt. Tror vi är uppe i 22 av 65 nu. Ska ringa till den sista vårdcentralen idag med. Ringt dit i 2 veckor och fått svar att de ska ringa upp/säga till den ansvarige att ringa upp. Det går ju uppenbarligen sådär med det eftersom de aldrig ringer upp.. Så det blir sista chansen idag, men vi vill ju ha alla vårdcentraler i kommunen med! Bah!
Visst f*n, mat ska jag ju ha med idag. Suck. Tror jag har paj i frysen. Då behöver man inte göra nåt, bara slänga i i en liten låda :)


Tjing!

Algebra.

En alldeles tillfredställande dag hittills.
Jag vaknade halv 8, startade min mp3-spelare och låg och lyssnade på Milleniums första bok. Efter 30-40 min gick jag upp och spelade istället upp boken på datorn samtidigt som jag plockade ihop mitt pack som jag samlade ihop igår, tanken var att jag skulle gå ner till förrådet med det. Men då jag tryckte upp hissen insåg jag att den stod ca tio centimeter för lågt. Sträckte mig in i hissen och tryckte på en knapp, dörren stängdes men inget hände. Gick in och gjorde en felanmälan via datorn, två-tre timmar senare fungerar hissen igen. Jag bestämde att jag skulle dammsuga, grundligt. Drog ur spisen och skrubbade där, en mindre ansträngande sak att göra då jag ska flytta. Dammsugit hela lägenheten plus soffan och stolarna grundligt. Avlutade med att våttorka samtidigt som jag lyssnade på boken. Samtidigt som jag kokade kaffe och gjorde en syndigt god rostad macka tog boken slut! Snabbt på med del två.
Satte mig här, dricker kaffe och äter min goda macka. Lyckades köra över min tå med stolen som resulterade med lite blod. Men med tanke på att Malin kommer hit om fyra-fem timmar så gör det mig ingenting. Så länge det inte hindrar mig från att gå (läs dansa sönder Växjö) i skor på lördag.

Gårdagen spenderades med att inse hur bra livet är. Glatt gick jag hem från skolan runt halv fem-fem. Träffade Em och Martin och pratade med dem en timme tills de helt enkelt konstaterade att de skulle grilla vid sex och bjöd med mig. Jag följde med och hade otroligt kul med Em. Jag träffar henne för lite. Hon är alldeles för bra för att träffa så lite.. Dessutom hade jag konstruerat en alldeles underbar laxbit med grymt god couscous-sallad. Mums!

Nu sitter jag i min nystädade lägenhet. Magen är mätt av rostade mackor och kaffe. Och jag kan helt enkelt inse att jag är inne i mitt kaffehalvår. Te dricks på hösten och vintern. KAffe på sommaren och halva våren. Resterande står min kropp i onåd och kan inte välja vad den vill ha så inget av det dricks sådär direkt som annars. Detta resulterar i att jag numera behöver ha mjölk hemma.. Jobbigt.

Om 45-50 minuter måste jag åka till Emma, vi ska åka runt och samla in lite enkäter till vår C-uppsats. Vår handledare tycker att vi är alldeles exemplariskt duktiga. Och hon blev förvånad när hon fick reda på att vi redan kodat upp enkäten och skrivit in de 11 enkäter vi redan fått in. Jag har väl min fina pojkvän att tacka för uppkodandet.

Sådär. Alla kaffekoppar är nere i magen. Så nu ska jag ner med alla mina saker i förrådet. Bäst blir nog att ta det i två omgångar. Annars kommer allt att rasa :)


Träden börjar slå ut. Det är vår och jag är lycklig.



Tjing.

Det drar ihop sig för resa

Uppdateringen här går inte särskilt bra. Men för att vara positiv så kom Svantes födelsedag med våren! Underbara ljuvliga värme! Gårdagen och dagen spenderades dock inlåsta i biblans källarvåning (datorsalen). Men kvällarna var jag utsläppt i det fria och igår låg jag och solade på taket och kvällen idag gick jag runt sjön. Så skönt, så skönt!

Imorgon blir det drygt halvdag på biblan och sedan hemresa för att förbereda fjällenresan som avgår tidigt på lördag morgon. Det känns lite sådär att åka till vintern och snön nu när man äntligen har blivit av med den. Men men, jag hoppas jag minns något av åkningen iaf. Det var ju som uträknat 6-7 år sedan jag stod på skidor sist :S Min träningsvärk kommer dessutom inte vara nådig.. :(

En dagsresa i en full bil när det är fint väder ute känns lite halvtråkigt. Men jag får åka med på ett bananskal utan betalning så jag ska minsann inte klaga det minsta! En vecka full fart och fläkt och betald och lagad mat. Och som grädde på moset så får jag umgås med la familia! :)

Så därför är det dags att packa nu! Långkalsipper och underställ! Nice!

RSS 2.0