Lite bilduppdatering



Imorgon far jag till Jönköping, sedan blir det ett par dagar i Tidaholm! Lycka!
Jag har inte något alls att skriva. Så jag lägger upp några bilder.



Sinus på balkongen igår:








Våra nya salt- och pepparkvarnar. :)







Det var allt för nu.

Over and out.



11 april 2010



Snart är andra helgen av tre i rad avklarade! Sedan blir det en veckas semester! Nice!
Och nu jobbar jag kvällar ett par dagar, det är skönt, jag behöver få sova. 3 dagturer i rad är bra mycket jobbigare än 7 kvällsturer :)
Det ska bli så skönt at komma hem till Tidaholm och slappna av och hänga med mina vänner!


När det åter blir vardag igen ska jag kolla upp hur man kan måla nya bordet som jag vill ha det. Det är besvärligt när man vet hur man vill att det ska se ut men inte kan förklara det :)


Jag borde försöka ta tag i mitt pluggande igen, jag ligger verkligen på latsidan med detta! Fy fy fy!


För ca två veckor sedan fick vi alla kanaler som finns i världen. Så idag har jag tittat på scrubs. Det är trevligt att slappa i soffan med datorn i knäet och mest känna sig jävligt slapp :) Nu är det till exempel Mythbusters! :P


För övrigt så var det 10 grader när jag vaknade runt 10. Jag längtar tills det är så varmt så man kan gå ut utan jacka! Om det bara kunde blåsa betydligt mindre här så vore det ganska fint.



Nog för idag! Dags att sluta slappa och styra tankarna mot jobb! :)


Woohooo! Eller?


Idag har det varit en mer eller mindre helt kaotisk dag på jobbet. Dessutom hade jag utbildning kvart över två (slutar egentligen kvart i tre). Och när den började hade det inte funnits en chans till middag för min del. Och det där med att dokumentera hade inte riktigt gått hela vägen. Så det blev snällt att sätta sig och dokumentera efter utbildningen. Så även idag jobbade jag över. Suck.


I några veckor har vi funderat på att köpa en ny perkulatorbryggare, igår skulle vi göra slag i saken. Men självklart var alla slut! Gah! Så idag hittade vi en, så nu åker den gamla ut! :D
Har sedan flytten hit (eller ja, sedan ett par år) tänkt köpa ett nytt soffbord. Idag sprang vi på ett på myrorna, ska måla det så kanske det blir helfint! Hittade ett bedårande hörnskåp där för inga pengar alls. Men det skulle bara bli jobbigt i flytten, så vi köpte det inte, fast vi ville. Vi hade redan flyttat in alla spritflaskor där :)


Bordet har ni blivit invigt med nudlar och kokoslax. Mycket gott!

Sådär, nu har det blivit en update här med! :)

RSS 2.0