En fullspäckad dag


Skulle varit ledig idag, men morgondagen byttes in mot idag. Kväll, så jag fick sova ordentligt! Vaknade halv 10! Var visserligen vaken vid 6 när Thomas gick upp och vid halv 8. Men då var det bara att dra ner rullgardinen lite till så vipps blev det mörkt i rummet och Marie somnade om! Nice. Tacka vet jag rullgardiner! :)

Dagen har spenderats med att:
* slösurfa
* zappa mellan alla kanaler (MKB har lyckats lägga in ALLA kanaler i vår ena tv, inklusive Tv turk och sånt lyxigt!),
* betala räkningar (som uppgick i nästintill 11 000!!! och om man plussar ihop med Sinus veterinärbesök denna månaden vilket blir ca 3 500 kr, så har vi nästan kommit upp i min lön. Alltså en minusmånad, för jag har hört att jag ska köpa mat samt åka hem och hälsa på. BLÄ!)
* städa (dammsuga, torka golvet och dammsuga soffan grundligt. Damma orkar jag inte alls!)
* ringt viktiga samtal (Efter femton försök som resulterade i en upptagetsignal. Jag vet inte vilka som läser, detta resulterar i att jag inte vet vad jag kan skriva. Men ännu ett mail är skickad. Och lite ljust känns det, plus i kanten att ha ett ben där man har det!)
* tvätta mattan (någon katt hade vält en hink med vatten på mattan, vilket iofs var mitt eget fel eftersom jag aldrig kom så långt att jag hällde ut den själv)
* titta ut genom fönstret och tänka 'jag vill inte att det ska regna när jag ska cykla till jobbet'
* titta på klockan så jag har koll på när jag ska börja ta tag i mitt liv
* letat framtida boende (utan framgång, som vanligt)
* tittat på missarna när de busar för fullt. Noah har även kämpat med att försöka återfå golvet till samma lukt som innan - hans lukt. Rullat rult och haft sig lite överallt :)
* ställt in saker i diskmaskinen har jag gjort med!
* snart skrivit ett blogginlägg


Ptja, måste väl säga att jag har varit duktig? Det är konstigt att man hinner så mycket när man har en deadline. Hade aldrig hunnit allt detta om jag hade varit ledig idag!!
Visserligen skulle jag pluggat med, men det får jag väl göra imorgon!

Men nu är klockan snart 'dags att ta tag i livet'-tid. Så det är bäst jag gör det. Idag vet jag vart jag har cykeln iaf.
det visste jag inte igår morse. Men strax efter att jag ställde mig och tittade på ett cykelställ utan min cykel kom jag på att den stod på staden. Tur att jag inte har många minuter dit, jag hann i tid till jobbet. Osannoligt som det låter så har jag relativt bra koll på vad jag sysslar med på jobbet! Men jag kanske använder alla hjärnceller jag har när jag är där och resten av tiden får klara sig på de stackarna som inte är utpumpade?


Jaja, nog med massa babbel!

Tidaholm får kungligt besök av mig 21-25 april!
alla som vill kan samlas med flaggor för att välkomna mig!


Kommer jag dö i hjärtinfarkt nu?



Varför inte slå på stort och uppdatera en gång till inom en kort tid?!

Idag har vi varit hos vettisen, bukhinnan var intakt. Alltså inget bråck som tur var, det blir ingen reoperation. Dock hade alla kostnader gått på garantin om det hade varit det. Men hellre att hon slipper re-op.
Istället var det troligen en inflammation, så fortsätta med antiinflammatoriskt ska vi göra till tisdag. Och hoppas på att det blivit bättre tills dess. Stygnet togs idag och det känns bra, hon kan vara utan tratt några längre och mer obevakade stunder då. Sista 2 veckorna har Sinus kostat mig ca 3000 kr. Suck.. Men har man djur så får man betala med. Det har jag hört. Om 2 veckor ska vi tillbaka och vaccinera igen, så det kostar väl ett par hundra till..


Häromdagen var jag på hälsoundersökning. Och ja, det gick väl ungefär som väntat. Bltr 110/70, p 62. P-gl 5.6. Så långt allt väl. längt och vikt visade på att jag varken var under- eller överviktig. Jag hörde sämre på höger öra och synen skulle behöva ha hjälp av glasögon/linser. Inget nytt under solen. Allt detta var jag helt och hållet medveten om innan.
Sedan kom den stora stenen! Mitt kolesterol ligger på 4.7 (5.0 är övre gränsen). Kaboom! Det är inte nyttigt alls. Och då kan man fråga sig, är det allt godis och alla kakor jag stoppar i mig? Men jag är duktigare nu än innan, medför detta att jag kanske tom har legat över 5.0 innan?! Uhh, så nu går jag runt och löjlar mig om att inte äta ägg och dra ner på smör och sånt tjaffs. Tönterier! Men jag är bara 25, ska men verkligen ha högt kolesterol då? Det känns inte så.. Suck..

Uppdatering! :)



Nytt inlägg önskades, och jag förstår. Det var bra länge sedan det kom ett inlägg här sist. Så nu är det dags!
Jag är ledig idag, innan detta jobbade jag 8 dagar i sträck! Jag var trött och bitter på jobbet igår. Jag har stressat som en tok de sista 8 dagarna (utom den dagen vi hade föreläsning). Av att stressa och inte hinna med mina patienter på det sätt de förtjänar gör mig trött och bitter.

Idag har jag varit ganska glad, ett litet orosmoln har funnits i magen sedan i lördags, men det känns lite bättre idag. Förra lördagen kastrerade vi lillmissen, hon blev så tyst och fin! Men i lördags hittade jag en bula på magen vid snittet. I söndags ringde jag jourvettisen som rådde mig till att beställa tid på måndagen, så idag har vi varit hos vettisen. De klämde och tryckte, precis som jag gjorde häromdagen. Och vi kom fram till samma sak: det kan vara ett bråck men det går inte trycka in. Så det kunde även vara en infektion i snittet, men enligt mig är hon alldeles för pigg för att det skulle vara detta. Vi fick antiinflammatorisk medicin och tid för ultraljud på torsdag. Så vi får se..

Annars har jag idag, på min lediga dag, varit på fotorunda i Pildammsparken och bakat citronpaj. Jag tycker om citronpaj, men den är ännu godare när den är kall. Men vem vill vänta på att den ska bli kall?! När jag har bakat vill jag äta direkt!


Förövrigt har jag inte mycket att tillägga, jag jobbar lite för mycket i perioder för att orka blogga :) Men jag tycker om att kunna jobba massor ett några dagar för att kunna vara ledig en vecka eller så, som jag ska vara i april. Och då hälsa på mor och far och svärmor och svärfar :)


Imorgon och resten av vardagarna på denna veckan jobbar jag kväll vilket innebär att jag kan sova tills jag vaknar! :D Och i helgen är jag ledig!


RSS 2.0