Tjoh!



Att jobba morgnar nu i helgen är ju sådär lockande. Sova nu snart för att orka upp imorgon. Pepp!



Har planerat lite mer om framtiden. Letat lägenheter och så. Hittar inga hyreslägenheter/får inga erbjudanden på de vi kan tänka oss. Så in på hemnet och hittade 2-3 st som jag inte alls skulle tacka nej till! Och som faktiskt var i rimlig prisklass. Så vem vet, det kanske blir en bostadsrätt när det väl blir av! :)


Pannkakor har ätits ikväll. Mycket gott!

Sinus löper igen, jag tycker synd om henne och mig. Jag hade velat ha en veterinärtid direkt när jag ringde. suck..



Helguppdat



Dålig på att uppdatera är jag ja :)

I helgen har Maddicken varit här, det har varit så trevligt så! Utgång och allmänt trevligt. Enda missen var väl att Avatar var inställt. Men vi fick dubbelt upp med biljetter tillbaka så det får väl bli bio någon mer gång framöver!

Då tågen inte riktigt går som de ska så åkte Maddicken hem med buss idag istället för igår.


Min kära broder var på väg hem från fjällen igår. 19 skulle tåget gå och det gick 00:30. 11 timmar senare var han i Stockholm. Och tåget hem beräknas gå tidigast 22. Illa. Förhoppningsvis kommer de med bussen som går nu 14. Hoppas hoppas. Det var tal om extrabuss. Hela resan skulle ta 11 timmar och kommer ta ca 24, om de nu kommer iväg med bussen. Annars blir det mer. Skoldagen idag gick ju sådär för dem.







Fina Maddicken i Pildammsparken.





Kan inte bestämma mig för om den beskurna eller icke beskurna är bäst?


Arg



Jaha. Om man skulle säga upp sig och jobba som städerska eller nåt? Vad som helst som det inte är människor inblandat i. Jag är så trött på jobbet och på att vi aldrig är tillräckligt med folk och på att vi alltid har för mycket överbeläggningar. Men 4 är ju okej, då har vi ju iaf sängar och platser att ställa dem. Värre blir det när vi inte har det, som idag. Och det ska börja skickas hem folk som inte är helt klara för detta. Usch ja.
Hela denna veckan har jag ångrat att jag slängde ut 3 år och massa pengar på en utbildning som jag bara vill kräkas på.



Ja, Marie är arg.



Hejdå.

Suck



Jag tänkte jag skulle testa att vaxa mina ben nu när mitt hår har lyckats växa ut. Men det funkade inte särskilt bra, troligen fortfarande för kort. Jag får försöka igen vid ett senare tillfälle.

Jag är trött som jag vet inte vad. Men förhoppningsvis klarar jag mig igenom jobbdagen.


Kan John blund komma på besök tro?

Kl 02:33

Ibland är det det här med att sova. Det går sällan så bra själv. Thomas är på vift och plågar sina hjärnceller och sin kropp.
På senaste tiden har det varit svårt att somna själv men med Thomas går det bra.
Ikväll går det inte alla. Har försökt i 1½ timme nu och insett att det inte kommer gå på ett tag till.
Letade fram min mp3 för att få trygghet i form av musk och röster. Det gick väl sådär, tankarna slutade snurra iaf. Det ser jag som mycket positivt. Ögonen svider av trötthet men ändå sovs det inte. Suck.
Minnen från tiden då sömn var omöjligt kommer tillbaka och det blir jobbigt.

Sinusstackaren löper som aldrig förr och jag tycker så synd om henne. Det är jobbigt att se någon kär som lider.



Nu har jag iaf tid att lyssna på CM. Det var alldeles för länge sedan och frågan är om jag någonsin kommer tröttna på dem? När jag bor i Gbg ska jag gå på flera spelningar! Sådesså!







Kl 03:37
Suck. Ska göra ett nytt tappert försök på att sova. Inte för att jag känner mig tröttare, men ändå.
Jag är så glad att jag inte jobbar dag imorgon.
Kvällsturer är fina fisken!


kl 9:23
Thomas kom till slut hem full och dan och efter hundra år av att ta av sig kläder, rycka i kylskåp, kräkas och vända sig i sängen  tusen gånger lyckades jag somna. En timme senare drömde jag dumt och då han var ännu dummare när jag väckte honom blev det att skrapa ihop 2.5 timmar till i soffan.
Ska jobba om 4 timmar, kommer vara helt död.



Gapjam




Sinus är heelt hysterisk. Jamar som en galning. Och nu har det gått så långt att hon visar upp sig för Noah, upp med rumpan och har sig.
Jag blir trött. Hon blir säkert tröttare. Jag tycker synd om henne. Och mig. Och Thomas. Och kanske mest Noah som inte förstår så mycket av vad som händer, han vill leka och förstår inget när hon är konstig.
Kastreringen är inte förän 13 mars. Suck. Just nu önskar jag att det vore imorgon.




Fy fan vad hon jamar.


mjao, mjaaaoo, mjaaaaooouuuu!!


För tillfället är inte denna katt särskilt uppskattad. Hon löper, igen. Jag blir galen, igen. Hon jamar som om världen skulle gå under. Hela natten har det varit ett fasa jamande.
Och det är en hel månad kvar tills hon ska kastreras :(
Jag funderar mer och mer på att slänga upp henne på köksbordet, ta köttkniven och skära bort det som ska bort. Fast det klarar jag ju inte. Till att börja med kan jag inte ens söva henne, eller? Om jag frågar Helena vad som ska användas så kanske det finns på jobbet, sen kan jag få rådgivning av henne över telefon. Eller?




Det är tur att hon är söt när hon är söt, annars kanske tanken där ovanför hade varit seriös :)


Mjao



Hittade en passande film, är precis som Sinus. Om man tar bort den sista delen ^^



Hon blir så galet lycklig när vi börjar vakna till liv,så det där "krr" och tramp tramp och massa spinn är precis hon :)


Resa och boende till Barcelona är beställt! Yeah! :D




Ibland funderar man



För tillfället är jag i något funderarstadium. 
Jag funderar på att skaffa fb, jag funderar hela tiden på att boka tid till något barnmorskeställe här i staden innan mina p-piller tar slut, jag funderar på det här med att flytt, på lägenhet, på jobb, på mitt nuvarande jobb, på vem man ska lämna som.. sån där nya folk kan ringa för att kolla upp om man har skött sig (fast det blir nog både avd-chefen och enhets chefen, tror jag. jag funderar på detta), jag funderar på vad jag ska dölja min nakenhet med på fredag (eller det lät fel, jag funderar mest på vad jag ska ha på mig) på vår kirurgfest som vi ska ha på jobbet, några dagar har jag funderat på om jag ska färga håret, om jag ska klippa mig eller om jag ska permanenta mig. jag har även funderat på att limma ihop sulan på mina skor, igen.


Saker jag kan stryka från min funderarlista är: beställa tid till kastrering av Sinus, om vi ska åka någonstans i mars (resa till Barcelona är beställd), fixa hälsondersökning.


Så är det med livet för tillfället.
Och Maddicken kommer hit snart!  Jag längtar minsann!  Hoppas snön har avlägsnat sig så vi slipper bli alldeles blöta om tassarna.


Sinus ligger inomhus och tittar på den blöta kalla snön utomhus:


Även hon ser lite fundersam ut.


RSS 2.0