En liten uppdatering

Jag har tänkt några dagar på att uppdatera här, men all min lediga tid har gått åt till att lyssna på ljudbok. Och koncentrationen är inte så bra om man skriver samtidigt, man tappar lätt bort sig i boken då :)
Läser (lyssnar) på Twilight, inne på 3e boken nu, som snart är slut. Jag gillar den. Jag tänkte att jag skulle öva min engelska så boken är på engelska. Mycket mysigt.

Vi har börjat komma till ro i lägenheten även om det hela tiden är hundra saker som ska göras och fixas. Men för tillfället har vi ingen ork. Därför står sängen på golvet och så. Var nere och letade efter benen idag men utan framgång. Egentligen ska vi ha min säng, men stommen ska målas och riktigt så mycket energi och tid har inte funnits än. Men det kommer nog!

Min älskade missemjau är här och det funkar otroligt bra!! Tom med balkongen, jag är lycklig! Han har tydligen insett att vi har parkettgolv och att det är halt. För på kvällarna kan han få små ryck då han springer i full fart och glider fram :) Min fina tosse. För tillfället ligger han i sängen och är världens vackraste.

Jobbet flyter på och man lär sig något nytt varje dag. Mycket bra! Det är med både glädje och sorg jag ska lämna den avdelningen för B-sidan i september. Jag trivs riktigt bra med vissa arbetskollegor. Men samtidigt så tycker jag inte att de elektiva är så spännande 60-80 år högersidig hemikolektomi eller sigmoideum resektion. Kul liksom?
Roligare med akuta fall som blir lite av varje.

Thomas är borta över helgen och jag jobbar. Emma kommer från Växjö ikväll och vi ska laga mums. Planerna är färiga så långt som till att vi ska äta tzatziki. Och bara det gör ju att det kommer att bli gott! :)

Saker händer i Tidaholm som gör att jag vill vara där. Men det kanske inte skulle göra så mycket mer nytta ändå :(
Jag trivs i Malmö men jag skulle mycket gärna vilja bo närmare hem. Jag tycker att avståndet är jobbigt och det irriterar mig. Får se hur det blir nästa sommar. 17 mil är bättre än 35 mil.

Jag lever och jag mår bra, som en slutkläm på inlägget. Nu vill Noah mysa, lagom till jag ska resa på rumpan för att ta in tvätten och sedan möta Emma.

Fredag.

Spisen är fixad! En kabel hade gått av på baksidan så bara hälften av den tänkta strömmen kom fram. Inte konstigt att det bara småputtrade fast vi hade på 12an :)
Idag har jag tom dammsugit! Det ni! Det är ett tecken på att det börjar närma sig ett mindre kaos :)
Förhoppningsvis tar Thomas tag i sina sista kartonger idag. Och sina skivor. I vilket då resulterar i att vi har fått bort alla kartonger :) Och snart kan mattan läggas på! Thomas har velat göra det ett par dagar, bara för att se hur de blir. Men eftersom det har varit så smutsigt på golvet så har jag inte tillåtit det :) Men snart så!

Och det regnar. Regn regn regn. Klarade mig fint när jag gick till Clas ohlsson och tillbaka. Sista 10 meterna började det ösregna. Jag har insett att mina erktyg bör få en värdigare plats än i halvtrasiga papplådor. Som man dessutom inte hittar något i. Så nu har jag inhandlat en verktygslåda. Sjukt vuxet! :)

Så nu ska den inredas innan jag far till jobbet! Tjing!

Torsdag

Bara för att inte allt ska vara bra så är det något fel på våran spis. I förrgår lyckades vi laga köttfärssås och spagetti. Men det tog närmare en timme innan vattnet kokade upp och vattnet till morötterna kokade aldrig. Idag har vaktmästaren varit här och tittat på den. Så han skulle skicka till någon mer kunnig. Eftersom den blir varm, men inte tillräckligt varm. Jaja, får hoppas att det löser sig snarast. Blir inte så billigt att äta ute hela tiden.

Idag har en hylla och två speglar borrats upp.  Det blev sådär, inte hundra nöjd, men men. Har tagit bilder idag med. Kanske skulle ta tag i att lägga över lite. Får nog bli så, bilder kommer på bdb.

Idag är jag förövrigt ledig, vilket är mycket skönt.

Tjing

Lite av mycket.

Tack vare S. så har jag skickat iväg flyttsms. Det glömdes helt bort i allt flyttande. Men nu är det gjort!
Idag har ännu en dag gått åt till att packa upp. Men som sagt så finns det golvyta nu. Och det börjar arta sig. Kanske att vi faktiskt blir "klara" till helgen. Och med klara menar jag att vi har fått undan kartongerna. Till förrådet, eventuellt ouppackade :) Jag måste verkligen ta tag i sakerna som jag redan nu har ställt ner i förrådet. Det är säkert saker som ska slängas och allt möjligt.
Men idag är första kvällen som jag känner att jag kan slänga upp benen i soffan, vira runt mitt senaste filtköp, en Hästhov från IKEA som visst kan användas som sängöverkast med. Alltså är det en stor filt. Och den är sjukt mysig. Helt klart mycket nöjd!
Köpte bland annat en rullgardin då det inte finns några persienner här.. Så i natt kommer det vara mörkt  och jag kommer vara helt död när jag vaknar imorgon..

Imorgon är första dagen jag ska gå själv. Skrämmande är det. Men jag vet ju att det finns folk runt omkring hela tiden, altid någon att fråga. Min största oro är nog att jag inte ska hinna med allt. Det är ju så galet mycket!!

Och för att hänga med lite i världen så tittar jag på Michael Jacksons minnesstund. Vilket även är ett bra skäl till att använda vår nya tv. Och att få sitta i soffan och mysa med datorn.

Jag och Thomas har en vision om att kunna hålla liv i krukkryddor. Är det helt omöjligt? Om man ger dem en större kruka och vårdar dem käleksfullt? Det är liksom lite sent att så nu, väl?
Jag har ju balkong nu så nu vill jag ha saker på den :)

Om 11 dagar åker jag hem till Tidaholm, då ska jag träffa min kisse. Som jag sedan förhoppningsvis får med mig till Malmö på tisdagen eller så. Oh vad jag saknar min älskling!! Min fina fina misse.


En helg full av flytt

Så är det tisdag och vi har flyttat i fyra dagar. Usch. Men äntligen börjar vi få lite ordning här. Vi har inte tusen kartonger och saker överallt. Vi har golvyta! :D
Men det är fortfarande mycket kvar. Så skönt att jag bytte att jobba bort igår och idag, det behövdes. Både för flyttandets skull och för min, jag har varit helt död :)
Och sovrum är guld värt när Thomas går upp och jag ska ligga kvar. Somnar som en stock och sen sover jag vidare :)
Idag ska jag ta en runda med borren och få upp/undan lite saker. Fast det får vänta till em när Thomas kommer hem, så det blir där vi ska ha det :) En rullgardin har inhandlas så hädanefter kommer jag sova som om jag vore död :)

Men nu får det bli att återgå till flyttandet. Bilder kommer när jag har orkat föra över dem från kameran. Då ska ni få se vårt kaos ;)


RSS 2.0