Livet är inte rättvist



Tydligen så finns det inte lösenordsskyddad på denna blogg, eller så kan jag bara inte hitta det. Skrev ett inlägg men det får sparas som utkast istället för det är inte till för hela världen att läsa.

Mamma skickade ett sms imorse, jag ringde upp. Saker och ting är inte som det ska och jag blir så matt.
Det är inte rättvist, efter att ha kämpat och vunnit en gång så borde man väl slippa sen?


Jag har putsat fönsterna för att få tiden att gå, tiden gick men oron i bröstet river hela tiden.


Fan!




För övrigt är Noah så sjukt bra, han kom upp till mig i sängen när jag pratade i telefon och la sig på min mage och var aningen orolig han med, det måste vara svårt att inte förstå vad som händer. Men han kan det där med att veta vad man ska göra ändå. Han tröstade så gott han kunde.
Jag har honom att tacka för så mycket.

Bip bip bip bip bip



Yeah! För jag är ju ganska bra ändå ;)

Ena potentiella nya jobbet hade ringt till min förre chef (eller ja, den på a-sidan där jag var 3 månader förra sommaren) för min nuvarande chef är på semester och jag sa detta och att sektionsledaren kommer tillbaka igår. Men tydligen kunde hon inte hålla sig. Aja, Inez hade gett mig fina referenser sa hon. Hon är lite skum den chefen, men det blir nog bra ändå. Hon kan tydligen vara samlad när det gäller. Hon sa iaf att de hade sagt att de hoppades att jag skulle välja deras avdelning och det hade verkat som att jag kommer få jobb där. Dock är detta på östra.

Idag ringde någon i förmiddags, från dolt nummer. jag missade det hela och såg ca 30-40 min senare. Nu fick jag ett sms "ring upp mig så snart du kan" från den andra chefen där vi diskuterade mer av de frågorna som inte hade svar sist vi pratades vid. Och hon sa att hon i stort sett har räknat med mig och hoppas att jag ska börja där och att jag skulle passa med nuvarande kollegor. Så yeah. Det verkar lovande. Bara hennes anställda kommer in på den utbildningen. 4 har sökt, kommer 3 in så har jag jobb. Kommer 2 in så har hon sommarvikarier kvar som då får fortsätta.. det vore nice.
Blir mer och mer sugen på detta. det verkar kul att lära sig trach och många nya saker, även om jag måste medge att det är nervöst och pirrigt!!



Allt är inte positivt! Idag är jag ledig, jag ville sola och njuta av värmen. Efter kanske 40 min i solen så försvann den. Poff! Och det blev alldeles molningt. Blä.
Så istället har jag roat mig med att packa upp min väska (det var på tiden) och sammsugit här, vilket också var nödvändigt.




En annan dag var det varmt och skönt. Båda missarna kan vara på balkongen utan uppsikt nu, skönt det.
Såhär lycklig är Noah




Ibland finns det dynor på stolarna, då blir han herre på täppan!





Lina och lille Sigge i vår sommarstuga



Så söta så!

Sista dagen på denna semestern



Snart är min minisemester på 8 dagar slut. Och vilka dagar det har varit!!
Massa sol och en del bad. Midsommarhelgen var fin. Sedan var det en stressig dag i Gbg och sedan 4 dagar här i Tidaholm. Och dessa dagar har gått alldeles för fort!!
Jag har tagit årets första och andra dopp! I två olika sjöar dessutom, inte illa.
Jag ha tittat på sommarstugan, träffat alla vänner, träffat kusinerna och det lilla kusinbarnet som är ca 5 månader.
Somnade ute på gräsmattan en liten stund innan, har varit ganska mycket ute i solen dessa dagarna och känner mig ganska trött!! Så skönt så! :)
Om 2½ timme går bussen härifrån och sedan är jag hemma mitt i natten, så går det när man bor i Malmö och alla andra biljetter var snordyra. Härligt när man ska upp och jobba imorgon!
Men det blir jobb i två veckor och sedan semester i ca 2½ veckor! Nice!!

Nu ska jag hoppa in i duschen och se  om jag kan vakna till lite.
Gissa vem som kommer att sova som en stock på tåget?
Somnade förresten på vägen hit och höll på att sova förbi min station, smart! :)


RSS 2.0