Blä

Hata timmen innan vi ska åka.. Jag mår illa, är nervös och pulsen slår betydligt fortare än vanligt. Jag hatar att utsätta honom för detta. Det enda positiva är att jag vet att han trivs när vi kommer dit. Och nu ska han få stanna länge, det blir inget hafsande fram och tillbaka. Men det gör mig inte mycket just nu. Just nu känner jag mig bara elak och funderar på om inte jag borde ta hans lugnande istället? Har ju kommit fram till att han bara blir mer stressad av att ta tabletter innan så nu har vi slutat med det.


Hepp, det är bara att packa ner det sista. Stänga ner datorn och ta mig själv i kragen och bege mig mot bussen..

:)

Bara för att få extra hemlängtan så spelas musik från min ungdomstid. Det spritter i kroppen och jag vill bli hämtad på kvällen med dunken i kofferten och ut mot lägenheten i skogen där fler folk uppsluter sig allt eftersom. Jag vill festa med som på en gamla goda tiden. Som på den tiden med Emil. All festtid med Emil har varit underbar. Från första början med Marie och Emil och sedan med Elin. Den "dåliga" musiken som då är alldeles underbar och helt rätt. Dunk dunk och sångröster som låter hemska :)
Ihh! Den tiden blir aldrig som då, men när jag är hemma så är det iaf åt rätt håll :)


Hemhelg.

Imorgon ska jag fara hem till Tidaholm med blandade känslor. Sjukt kul att komma hem, men med på resan ska jag ha Noah :( Han tycker inte om att åka och jag är uppstressad redan nu för jag tycker att det är så jobbigt när han tycker att det är jobbigt :(

Men iaf! Jag ska träffa familjen. Men framför allt så ska jag träffa mina vänner!! (familjen kommer jag träffa en hel vecka över påsk när vi ska strandsätta oss i en stuga i fjällen).
Ihhk! Skickade meddelande nu och berättade nyheten (till de jag inte informerade över nätet häromdagen) och fick snabbt ett glatt svar att på lördag blir det håll i gång! Och oh! Jag njuter redan nu av att få festa i Tidaholm! Det är så sjukt roligt att träffa alla! Ihh! Låt det vara helg nu!

Men först ska jag klippa mig, lämna och hämta böcker på biblan, säga upp min lägenhet, hämta och packa min väska. Sedan bär det iväg till praktiken för sista dagen. Nice! Var godkänd redan 2-3e veckan (av 5) så det är ju okej liksom.. Men det har väl varit skoj ändå.

Har fått jobb på UMAS med, på kirurgen där jag var förra sommaren. Så 8 juni börjas det på allvar! Lägenhet letas för fullt, en fin fick vi inte.  En annan nekade vi. På måndag är det visning igen, på en som jag har blivit ganska kär i av planslöningen och beskrivningen :) Men vi får se! Är två till på g sen.
Så det löser sig nog. och att bo med Per ett tag är ju helt okej med :)


Shit! Pepp jag blev nu!! Vill hem, vill umgås, vill festa! :D

Hmm





Se där, nu förstår jag ju faktiskt hur man gör. Och inte var det svårt inte :P Testar hur det blir med en liten bild med. Jag är så vacker på den så en stor blir det inte tal om att visa :P

Umas ringde idag och erbjöd jobb. Jag har mailat till 4 ställen i Malmös kommun och fått erbjudande/intervju på de 4 ställerna. Jag vill vara på Umas. Men lönen är bättre i kommunen. Jag frågade vilka som skulle vara från förra året och bla var det två av de jag trivdes mycket bra med.
Har haft ett långt samtal med mamma om hur jag ska göra. Och efter mycket om och men, resonerande och räknande fram och tillbaka så lutar det för tillfället ganska rejält åt Umas.
Och som mamma sa så kan man alltid extraknäcka lite i kommunen. Och om ett år så får jag ju mer i lön iaf.  Inte mycket, men mer.



Cykelhelvetets drev har sagt upp sig från livet. Efter resonerande med pappa (om att hjulet saknar ekrar och att det är skrevt) så var det bästa att köpa ett nytt. Ringde runt och det kostar 600-700 kr! Aldrig! Då köper jag hellre en ny skruttig cykel på biltema för 1000kr.
Så nu får jag se hur jag ska göra. Har alltså två trasiga cyklar. Har ett svagt minne att det ligger en halv cykel i stallet. Får hoppas att ägaren är där så kan jag se om jag kan köpa bakhjulet från den. Om det ens finns något bakhjul. Men hoppas kan man alltid.
Så nu ska jag vara i stallet om en timme. Alltså ska jag börja försöka trampa iväg med min trasiga cykel, den funkar ju någolunda så länge det är noll motstånd. Så förhoppningsvis kan jag cykla i nedförsbackarna och gå uppför. Bajs!


Testing





Då ska vi se om jag har förstått det hela med bild rätt :)

Suck.


Jag orkar inte ens klaga.
Listan kan göras milvis och jag bara orkar inte. Det som oroar mig mest är mina konstiga hjärtklappningar. De känns onormala. Men jag orkar inte bry mig.
Folk dör innan 50 i obotlig cancer som gör dem husbundna den sista tiden. Skräck, rädsla och skam för att gå ut. För att inte orka, för att lukta, för att trilla ihop. Livet är inte rättvist. Vi som ändå har det relativt bra ska inte klaga.
Jag har det bra så jag ska inte klaga. Man ska vara glad för det man har.



Friskare oh yeah!

Yeah. Jag piggar på mig! Låter tydligen sjukare men känner mig friskare :) Har liksom lite krafter idag. SKa nog tom slå på stort och cykla till bussen imorgon!
Lyckades dock dra på mig huvudvärk sista halvtimmen på praktiken, smart..

Och jag tror det är ett bevis på att man är lite trött och arbetsskadad (känns ju bra att bli det redan!) när man läser cerebralt belägen istället för centralt belägen. :)
Lägenhet letas för fullt och en jättefin är hittad. Men någon kollas just i detta upp via kontouppgifter och än så länge har vi inte fått höra hur det går. Men säkert så får de lägenheten.. :( Ny visning den 16e på en annan, som jag inte alls känner mig lika sugen på. Jag ville ju ha den första! Blä. Men jag ska vara glad att jag har en pojkvän med massa poäng så vi får någon lägenhet alls :) Andra hand känns inte så pepp.

Satt på stationen och tänkte ringa Malin och några minuter efter så ringde hon! Alldeles lycklig och jag blir så glad när jag pratar med henne! (L) Om man bara kunde bygga ihop Sverige som man själv ville. Göra viktiga städer till grannstäder. Det hade varit så bra. Så lätt.



Sjuk :(

Blä!
I måndags när jag cyklade hem från staden efter praktiken blev jag förvånad över hur otroligt trött jag blev. Men det var snöblask och inget roligt att cykla i alls. Så jag var helt säker på att det var det. Åkte till stallet och hem och ännu tröttare efter det. Hämtade Noah och blev mest sittandes på en pall när Anna samlade ihop alla hans saker. Ursäktade mig över att jag var så trött/matt/loj. Under natten blev det flera uppvaknanden av ond hals. Morgonen var hemsk. Dagen blev bättre men jag slog snabbt ner den där tanken om att simma. Jag skulle förmodligen ha drunknat. Gick och  la mig 8-9 och somnade som en stock. Idag är jag förkyld med. Blä. Ska åka buss hela vägen idag, inget cyklande idag inte.
Imorgon är jag ledig, då får jag vilaupp mig så jag orkar praktisera helgen.

Nu iväg!!

RSS 2.0